Nieuw in ons assortiment

IMG_20170329_150407

U wilt onkruid de baas zijn zonder bestrijdingsmiddelen? Luxan Pursol tegen onkruid, bestrijden op basis van vetzuren. Pursol ECO-Onkruid concentraat bestrijdt nagenoeg alle voorkomende onkruiden op verhardingen en overige terreinen. Het kan worden ingezet op terrassen, paden, opritten maar ook in borders en tussen bomen en struiken. Het middel heeft een zeer snelle werking, al na enige uren zijn de eerste resultaten zichtbaar. Pursol ECO-Onkruid concentraat wordt snel afgebroken en past in een milieubewuste benadering van onkruidbestrijding.

 

IMG_20170329_153039

De Gloria Multi Brush. De met een krachtige elektromotor (230 V 500 W) aangedreven Multi Brush speedcontrol is het ideale apparaat om onkruid en mos uit voegen te verwijderen en stenen en houten oppervlaktes te reinigen. Met de verschillende (optionele) wisselstukken kan de Multi Brush binnen enkele seconden van een voegenborstel worden omgebouwd tot een flexibele oppervlakteborstel voor reiniging van steen en hout. Een traploze snelheidsregeling in de greep zorgt voor een plus in flexibiliteit in het gebruik. Zo kunnen stenen oppervlakken of voegen met kracht vrij worden gemaakt van vuil en er kan met hetzelfde apparaat verzorgende olie in een hoogwaardige houten vloer op een terras worden ingewerkt. De 2-in-1 kantensnijder Cut&Brush is het hulpmiddel om dichtgegroeide wegen of trottoirbanden te bevrijden van uitstekend gras.

IMG_20170329_153018

IMG_20170329_153823

De onkruid-voegenborstel WeedBrush, het handige apparaat, met een 300 W elektromotor met 1.800 toeren/min, om voegen vrij te maken van onkruid en mos.

Gloria-Thermoflamm-bio-electro

Thermoflamm bio Electro • Licht van gewicht • Makkelijk te bedienen • Veilige aan-/uitschakelaar • Geen open vuur • Effectieve hittestraal van 650 °C • 230 V / 2000 W

Gloria-Thermoflamm-bio-classic

Thermoflamm bio Classic • Eenvoudig maar compleet instapmodel • Veilig ontsteken van de vlam met een elektrische vonk (piëzo ontsteking) • Effectieve vlam van 1000 °C • Gasfles bijgeleverd (geen gasslang of verlengsnoer nodig)