Husqvarna Rider 316TXs AWD

Vanmiddag mochten wij deze Husqvarna Rider 316TXs AWD met 112 cm combi-maaidek en Kawasaki 2-cilinder motor afleveren. Wij wensen de eigenaren veel werkplezier met deze mooie machine.

DSC02721

DSC02720

DSC02719

Deze krachtige Rider 316 beschikt over  nieuwe geluidsdempende technologie voor een betere geluidskwaliteit en een groter motorvermogen. Het resultaat is een grotere mes- en grondsnelheid waardoor dit model extra efficiënt werkt. Bij dit model heeft u de keuze  voor een 94, 103 of 112 cm Combi maaidek met de keuze voor het BioClip® maaisysteem of achteruitworp. Voor landeigenaren die het hele jaar door kiezen voor onovertroffen efficiency, manoeuvreerbaarheid en perfecte resultaten. Het unieke stuursysteem en het aan de voorzijde gemonteerde maaidek maken intuïtief werken, een uitstekend maaibereik en een goed overzicht over het werkterrein mogelijk. Met All-Wheel-Drive kunt u veiliger en eenvoudiger maaien op ongelijke, natte en glibberige ondergrond maar ook op hellingen. Kortgezegd – deze Rider geeft u een ultieme rijervaring. Kan eenvoudig worden uitgerust met diverse accessoires zoals bezem, klepelmaaier, sneeuwblazer en sneeuwschuif, voor optimaal gebruik het hele jaar door. Werken met en het onderhoud van de Rider doet u met veel genoegen door eigenschappen als stuurbekrachtiging, hydrostatische transmissie met voetpedaal, koplampen en servicestand maaidek.