DCM meststoffen

Naast de onderstaande meststoffen treft u in onze winkel een uitgebreid assortiment meststoffen voor uw (sier)tuin, heesters, rozen, bloembakken enz….

DCM (Gazon)start

Hersteld snel een beschadigd of uitgeput gazon na de winter of na het verticuteren. Bevat extra stikstof waardoor de grasgroei  sneller ontwikkelt. Snel resultaat en lange nawerking (ca. 100 dagen). Valt het diep in het gras dankzij kleine afmetingen en wordt niet opgeraapt bij het maaien. Perfect strooibaar, zowel met de hand als met alle professionele meststofstrooiers.

Gazonstart-nl5413448020151

 

 

DCM Mix 3 / Gazonmeststof 

Ideale basisbemesting voor gazons, groenten en siergewassen met de nadruk op (blad)groei. Bevat stikstof en magnesium voor een sterkere groei en diepgroene kleur . Snel resultaat en lange nawerking (ca. 100 dagen). Valt het diep in het gras dankzij kleine afmetingen en wordt niet opgeraapt bij het maaien. Perfect strooibaar, zowel met de hand als met alle professionele meststofstrooiers.

5413448024593Gazonmeststof-Engrais-Pelouse-nl

DCM Gazon Pur

Indirecte werking tegen mos. Magnesium voor een diepgroen gazon. Kalium om de weerstand van het gazon te verhogen tegen droogte, vorst en betreding. Snel resultaat en lange nawerking (ca. 100 dagen). Valt het diep in het gras dankzij kleine afmetingen en wordt niet opgeraapt bij het maaien. Perfect strooibaar, zowel met de hand als met alle professionele meststofstrooiers.

Gazon-Pur-nl

DCM Groenkalk

Gaat mos tegen en helpt de wortels meststoffen op te nemen. Rijk aan magnesium voor een mooie diepgroene kleur van bladeren en gras. Kalk strooit u bij voorkeur aan het einde van de winter. Snel resultaat en lange nawerking (ca. 100 dagen). Valt het diep in het gras dankzij kleine afmetingen en wordt niet opgeraapt bij het maaien. Perfect strooibaar, zowel met de hand als met alle professionele meststofstrooiers.

17308886_1363492243673648_9113213669100385942_n

DCM Koemestkorrels

Voor een betere bodemstructuur en hoger vochthoudend vermogen. Gedroogd en dus vrij van onkruidzaden en ziektekiemen. 100% organisch. Valt het diep in het gras dankzij kleine afmetingen en wordt niet opgeraapt bij het maaien. Perfect strooibaar, zowel met de hand als met alle professionele meststofstrooiers.

download

DCM Microgazon plus

5-voudige werking: meststof + kalk + indirecte werking tegen mos + nuttige bacteriën + verticuteren overbodig. Meststof met indirecte werking tegen mos via de wortels, mos vergeelt en sterf af na ongeveer 3 weken. Snel resultaat en lange nawerking (ca. 100 dagen). Valt het diep in het gras dankzij kleine afmetingen en wordt niet opgeraapt bij het maaien. Perfect strooibaar, zowel met de hand als met alle professionele meststofstrooiers.

download (1)

DCM Potgrond universieel

Een kwaliteits potgrond voor alle binnen en buitenplanten. Te gebruiken voor het opvullen van potten, bloembakken en schalen. Gebruiksklare potgrond voor een continue groei en bloei. Organisch bemest voor ca 100 dagen.

9200000055112681