Groene Hand gereedschap

Wij zijn aangesloten bij de Groene Hand.

De Groene Hand is de samenwerking tussen merkfabrikanten, vakhandelaren en eindgebruikers. De filosofie van De Groene Hand is het bevorderen van kennis, keuze en aanbod op het gebied van kwaliteitsgereedschap. Door een jarenlange ervaring is De Groene Hand het nieuwe medium waar elke doelgroep de benodigde informatie kan vinden. Door samenwerking en uitwisseling van ervaringen biedt De Groene Hand een beter eindresultaat aan de eindgebruiker.

De Groene Hand is bestemd voor vakmensen die werkzaam zijn in diverse sectoren, zoals de hovenierssector, grond- , weg- en waterbouw, maar ook voor tuinders, stratenmakers en agrariers. De Groene Hand staat ook klaar voor de particuliere tuinliefhebber.

Vakmensen houden van goed gereedschap met een lange levensduur. Het doel van De Groene Hand is om informatie beschikbaar te stellen zodat de juiste keuze gemaakt kan worden in de aanschaf van het juiste kwaliteitsgereedschap. De Groene Hand geeft een impuls aan de beleving van kwaliteitsgereedschappen.

De eindgebruiker van het gereedschap staat centraal omdat De Groene Hand dit de belangrijke schakel vindt in het gehele proces. De kracht van De Groene Hand is het aanbieden van merkgereedschap met constante kwaliteit.

Klik hier voor de website van de Groene Hand.

Klik hier voor de online catalogus van de Groene Hand.

schop schoffel imagesCAU0V9T3 boombijl