EGO

download

EGO is in 2012 als eerste van start gegaan in de Verenigde Staten. Al vrij snel na de introductie groeide het uit tot het een toonaangevend accu merk, door in vele testen als beste te eindigen. In 2014 is EGO geïntroduceerd in Europa en werd al snel marktleider als het gaat om technologische ontwikkeling.

EGO produceert en ontwikkelt een uitgebalanceerd assortiment aan accu-tuinmachines en legt de focus op innovatie. Het assortiment is breed en diep, van grasmaaiers, zitmaaiers, grastrimmers en heggenscharen tot bladblazers en kettingzagen. Het unieke 56V ARC Lithium accuplatform levert de grootste energiecapaciteit in een handgedragen accu, wat je de kracht geeft om brandstof aangedreven tuinmachines te overtreffen.

feature_link_type_1_outperform-min

ACCU

De accu kunt u gebruiken in alle machines, ook de accu’s van de gazonmaaiers en de zitmaaiers passen in het handgedragen gereedschap. Ontworpen als geen enkele andere accu. Presteert als geen enkele andere accu. De revolutionaire ARC Lithium 56V-accutechnologie levert de hoogste energiecapaciteit van de sector in een draagbare accu. Met keuze uit een accuvermogen variërend van 2,5 Ah tot 12,0 Ah kunt u voor elke taak het juiste vermogen kiezen.

 

images (1)

Garantie

EGO zijn is trots op de duurzame en betrouwbare tuinmachines die ze produceren met de kracht van brandstof aangedreven tuinmachines. Tevens bied EGO toonaangevende garantie tot wel 5 jaar, alsook een 30 dagen niet goed geld terug garantie (zie voorwaarden)

ASSORTIMENT

EGO heeft 3 assortimenten zorgvuldig samengesteld (POWER+, PROFESSIONAL en PROFESSIONAL-X). Hierdoor kunt u de juiste machine voor uw gebruik selecteren. De accu kunt u uitkiezen afhankelijk van vereist comfort, gewicht, looptijd en prestatie.

De tuinmachines van EGO zijn geschikt voor particulier en professioneel gebruik. Ze zijn degelijk en duurzaam  gebouwd, maar vooral vriendelijk in gebruik. Ze hebben tevens lange looptijden, omdat ze worden aangedreven door 56V Arc Lithium accu’s. Ze zijn veilig en comfortabel in gebruik dankzij het intuïtief ergonomisch ontwerp en het lage trillingsniveau. Ze zijn stil en stoten geen schadelijke stoffen uit.

Er zijn modellen met meerdere functies dan wellicht nodig, of ze zijn groter en krachtiger dan gewenst. Het assortiment ‘Power+’ is bestemd voor kleine en middelgrote tuinen. De producten zijn uitstekend geschikt voor particulier gebruik en zelfs makkelijk om mee te nemen naar de volkstuin.

Als hovenier of als eigenaar van een grote tuin heeft u tuinmachines nodig met specifiek eigenschappen en functies waarmee u meer doet in minder tijd en die lange looptijden geeft voor comfort en veiligheid. Als dit het geval is, en u wilt dagelijks aan de slag, dan bent u het beste af in het ‘Professional’ assortiment.

Onze accu tuinmachines zijn tevens de beste keuze als het gaat om grote projecten, zoals gemeentelijk onderhoud, onderhoud in de openbare ruimte en ter ondersteuning van de aannemers. Het  ‘Professional-X’ assortiment is het meest krachtig en het meest robuust gebouwd om dagelijks de zwaarste klussen te kunnen doen.

Het assortiment van EGO Professional-X vereist minder onderhoud dan traditioneel brandstof aangedreven tuinmachines. Ze zijn ergonomisch ontworpen en zijn perfect in balans om langer door te kunnen werken. Dit bevordert de productiviteit en de gezondheid van de gebruiker. Met een laag trillingsniveau, stil in gebruik en nul  uitstoot dragen ze ook bij aan uw duurzaamheid- en milieudoelstellingen.

In onze winkel hebben wij een groot assortiment EGO op voorraad, kom eens langs om u vrijblijvend te laten informeren.

LM1701E_7_1 LM2135E-SP_Hero-min    LM1701E-SP_42cm self propelled mower_0628ZT 1-min

BC3800E_Primary_0ST1300E_Primary

CS1610E 1-min CS1614E 1-min

ht2000e v2 (1) HT5100E_Primary

LB6002E_Category LB7650E 1-min