Onze Merken

In onze winkel treft u het volledige Husqvarna assortiment. Vele machines zoals Automowers, Riders, zitmaaiers, loopmaaiers, kettingzagen, heggenscharen en bosmaaiers zowel motor als accu uitvoering zijn uit voorraad leverbaar.

Toro

U treft in onze winkel een ruim assortiment Toro loopmaaiers en Zero-turn maaiers. Toro bestaat sinds 1914 en is de uitvinder van het recycle concept. Toro machines zijn eenvoudig te bedienen en geven een mooi maairesultaat.

EGO tuinmachines zijn stiller en geven geen uitstoot – zonder daarbij concessies te doen aan de prestaties. De EGO accu kunt u gebruiken in alle EGO machines. Zoals in de gazonmaaier, grastrimmer, heggenschaar, kettingzaag en vele andere EGO machines.

Ruim honderd jaar ervaring met het ontwikkelen van professionele machines, een specialist op het gebied van schoonmaken. Kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruikersvriendelijkheid en duurzaamheid en schoonmaakkracht kenmerken de Nilfisk machines

In onze winkel vindt u zowel stofzuigers, nat-/droog zuigers als professionele hogedrukreinigers.

Compacte hogedrukreinigers in verschillende modellen. Voor rondom het huis of voor industriële toepassingen. Koudwater hogedrukreinigers zijn ideaal om snel en effectief diverse oppervlakten te reinigen.

Wij zijn erkend YAMAHA quad dealer sinds 1996. Yamaha quads zijn de ultieme werkpaarden onder de ATV’s. In onze winkel treft u de volledige line-up utility machines. Daarnaast verkopen wij werktuigen zoals veldspuiten, koffers, schuivers, bezems e.d. In onze werkplaats treft u monteurs met vakkennis en passie.

 

 

CF-moto is in 1989 gestart met de productie van motoren en is sinds 2004 producent van quads. Sinds 2013 is er een samenwerkingsverband met KTM. CFMoto quads worden geprezen om de betrouwbaarheid en uitzonderlijke kwaliteit waarbij design, vermogen en prijs optimaal tot elkaar in verhouding staan

Accu-snoeischaren en accu-kettingzagen voor snoeiwerkzaamheden. Voorzien van Litihum accu’s en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.  De Volpi accu snoeischaren en snoeizagen zijn zowel particulier als professioneel inzetbaar.

2 en 4 takt benzine

Deze schone brandstof is goed voor het milieu, maar ook voor jou en je machine. 99% minder kankerverwekkende stoffen inademen. Met Aspen blijft je motor schoon en start deze altijd gemakkelijk. Ook na maanden stilstaan. Waarom zou je níet voor Aspen kiezen?

Vrijwel geruisloos en milieuvriendelijk verplaatsen op ruwe terreinen, strand, bos of juist indoor. Met de volledig elektrische transporters van Frisian Motors is dit mogelijk. mogelijk. Deze 100% elektrische aangedreven voertuigen zijn stoer en stevig gebouwd. Standaard levert Frisian Motors deze transporter op kenteken, zodat deze is toegestaan op de openbare weg.

GTM

GTM professional heeft een uitgebreid programma houtklovers en versnipperaars, met voor iedere tuin de juiste machine. In onze winkel presenteren wij u de meest gangbare machines maar maatwerk is mogelijk.

Eliet

Eliet biedt een uitgebreid programma van onder andere versnipperaars, verticuteermachines en kantensnijders. In onze winkel staat een selectie uit dit aanbod daarnaast is maatwerk natuurlijk ook mogelijk.

Met de Robotmaaiers van Cramer kunt u eenvoudig aan de slag met geautomatiseerd maaien. Uitgerust met de nieuwste technologie voor perfecte resultaten, ingenieuze functies en voor eenvoudige installatie en bediening, ook op uw telefoon

‘Koop bij de man die het ook repareren kan’