Over ons

Sinds 1996 repareren en verkopen wij tuin en park machines. Op ruim 1000 m2 wordt ons uitgebreide assortiment aan tuinmachines en -artikelen aan u tentoongesteld. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, hoveniers, gemeentes en agrariërs. Persoonlijk contact, vakmanschap en service staan bij ons voorop. Het persoonlijke contact met u als klant is onze kracht, door met u in gesprek te gaan over uw wensen en verwachtingen kunnen wij u het beste adviseren bij de keuze van het aan te schaffen product.

“Koop bij de man die het ook repareren kan.” Dat stond te lezen in een van onze eerste advertenties en dat geldt nog steeds. In onze ruime, gespecialiseerde werkplaats werken monteurs met vakkennis en passie.

Naast de verkoop van nieuwe machines en gereedschap kunt u bij ons terecht voor onderdelen, occasions en onderhoud aan uw machines

Komt u datgene wat u zoekt niet tegen op onze website neem dan contact met ons op, ons assortiment is breder dan u verwacht.

Ons team

Team_Koos
Koos Buisman
Koos is de oprichter van ons bedrijf en houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop, inkoop en de dagelijkse leiding. Hij beschikt over een uitgebreide vakkennis en is ook nog regelmatig in de werkplaats te vinden.
Team_Laura
Laura Buisman
Laura is verantwoordelijk voor de administratie van ons bedrijf. Daarnaast treft u haar in onze winkel waar u bij haar terecht kunt met vragen over onze artikelen en voor advies.
Team_Bram
Bram
Bram is een van onze monteurs, hij voert in onze werkplaats alle soorten reparaties uit met als specialisme robotmaaiers.
Team_Kevin
Kevin
Kevin is een van onze monteurs, hij voert in onze werkplaats alle soorten reparaties uit met als specialisme quads en zitmaaiers.
Team_Tjalling
Tjalling
Tjalling is een van onze monteurs, hij voert in onze werkplaats alle soorten reparaties uit. Zijn specialisme is handgedragen benzine- en accumachines.

Voor al uw tuin- en parkmachines