Winteronderhoud

Om er zeker van te zijn dat u in het voorjaar weer zonder problemen kunt gaan maaien is het aan te raden om uw machine in de winter een onderhoudsbeurt te geven.

Bij een onderhoudsbeurt reinigen wij uw machine en kijken deze geheel na, slijpen de messen, vervangen de bougie, de  motorolie, lucht, olie en  benzinefilters. Controleren de kabels en de wielen en indien nodig worden  lagers, v-snaren en poelies vervangen. Ook vullen wij uw machine af met houdbare benzine i.p.v. gewone benzine, dit om startproblemen na de winter te voorkomen.

Om te voorkomen dat u in het voorjaar langer moet wachten voor u uw maaier terug heeft kunt u de machine het beste brengen in de maanden november t/m januari. U kunt u machine zonder afspraak brengen binnen de openingstijden.

Wilt u dat uw machine door ons wordt gehaald* voor winteronderhoud stuurt u dan een mail naar werkplaats@buisman-tuinmachines.nl  dan plannen wij het onderhoud in en nemen contact met u op wanneer wij uw machine(s) komen halen.

*Voor het halen en brengen van uw machine rekenen wij wel een vergoeding. Loopmaaiers en robot grasmaaiers bij voorkeur zelf brengen.